Pages - Menu

3 Cerita Dalam 1 Hari~~~

Assalammualaikum...

Salam Jumaaat penuh barakah...Alhamdulillah...Alhamdulillah....Alhamdulillah....Hari yang cukup  tenang dan cukup - cukup ceria..Terasa sangat - sangat bersyukur dengan kurniaan Allah yang tak pernah kurang walau sikit pun...Alhamdulillah....

Semalam....berlaku peristiwa 3 dalam 1 sebab 3 peristiwa terjadi dalam 1 hari dan hari ni baru dijentik kesedaran kekuasaan Allah itu Maha Agung!!!!

Cerita Pertama....

Cerita paling sedih yang pernah saya lalui sepanjang saya bekerja dan sepanjang saya hidup di bumi Allah ini..Di umur sebegini Allah menguji saya dengan ujian yang sangat - sangat hebat untuk saya lalui....Dituduh sesuatu yang tak pernah saya buat namun saya tenang menerima kerana bukan saya yang melakukannya...Allah mengirimkan keluarga yang tak pernah putus support saya dan Incik Tunang yang sangat - sangat supportive dengan cara tersendiri(only him knows that;p).. Alhamdulillah...segala puji bagi Allah...Natijahnya saya masih mampu tersnyum dan tenang kerana seorang kawan pernah memberitahu everything happen, turn to Allah and you will never be alone....


Cerita Kedua..

Bila air mata mengalir dengan cerita pertama, bonda tersayang dan adik -adik yang tak tahu hujung pangkal ceita dan sebab air mata yang mengalir ni dah pun menunggu untuk bawa saya ke tempat mak andam untuk tempahan pelamin majlis bersejarah nanti...Alhamdulillah...Allah itu Maha Kuasa...Disini saya dah buat keputusan terakhir..Saya memilih dia untuk decorate everything untuk majlis nanti..Kak Ezy the owner of that boutique sangat - sangat peramah, pandangan yang sangat - sangat up to date dan of coz harga yang sangat - sangat berpatutan...Dah 3 buotique dah kami pergi dan mak pun dah penat melayan kerenah saya yang sangat cerewet ni then kat sini tumpah dan jatuhnya rasa cinta untuk dapatkan khidmat Kak Ezy..


Tq Kak Ezy diatas layanan dan ketahanan melayan kecerewetan saya ni..hehehe...Bila dah decide tema pelamin , warna and design baju, then set tarikh untuk fitting baju baru sebab dia akan bawa saya ke Kota Tinggi untuk pilih baju ikut citarasa sendiri..And I love dis!!!!Semua termasuk dalam pakej dan saya dapat free pakej utk spa kat boutique Ka Ezy tau!!!

She may be tak dikenali sangat tapi I lOve her passion and her skill melayan pelanggan sampai pelanggan betul - betul puas hati..Tapi melayan pelanggan cerewet macam saya ni, agaknya dia memang kena banyak bersabar kot...hehehe


Cerita Ketiga..

Alhamdulillah...Set Slimming SHAKLEE dan pun berada dalam tangan.Tiba petang masa saya dapat berita sedih tu dan saya terus bawa balik rumah..Really love that!!!!!Sebab aim saya sebelum majlis In Shaa Allah terlaksana dengan izin Allah...

Set ni mengandungi Cinch Shake Caffe LAtte, Alfalfa Complex dan Lecitihin...


3 Steps yang sangat mudah untuk proses menurunkan berat badan dan dapatkan body yang solid dan langsing hanya untuk ???????????????????????????SUAMI TERSAYANG..hee~~~


Detoks ------> Pecah Lemak ------> Bina Otot

Alfalfa Complex ------> Lecithin ------> Cinch Shake Caffe Latte...


Jom turunkan berat badan dengan selamat dan sihat bersama - sama saya..heee

If berminat nak dpaatkan Set ni boleh hubungi saya ya!!!



FB : Nur Insyirah

sms / whatsapp : 019-7262102

Email : eida_102@yahoo.com
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger