Pages - Menu

Dalam Hati Ada Taman....

Assalammualaikum..

Macam dah lama sangat je kan meninggalkan blog kesayangan walhal baru sehari je kot tak update pape kat cni...Semalam 14 April 2013 sempat la menghadirkan diri ke majlis cukur jambul Muhammad Ammar Thaqif, new born baby my bff merangkap bakal anak sedara saya, Emy...He so cute!

Majlis yang penuh dengan kemeriahan....Alhamdulillah...berjalan dengan lancar dan penuh meriah..Hensem boy ni sangat - sangat baik tau! Bila dah jumpa bff ni of course la memang mulut tak reti duk diam even dia busy menguruskan si kecik hensem boy tuh!macam -macam cerita dan agenda walaupun masa yang diperuntukan memang tak kan cukup la...heee~~~`

After semua majlis selesai, mak Emy yang  merupakan akak Incik tunang datang pulak buat rombongan untuk berjumpa dengan mak saya....Alhamdulillah....Tarikh majlis dah ditetapkan. Tarikh secara officialnya akan dimaklumkan kemudian ya!Tapi sangat - sangat bersyukur dengan perjalanan hari tersebut.Segalanya berlaku dengan pantas dan tanpa diduga..Kebesaran Allah....AllahuAkbar!!!

Terima kasih kepada Incik tunang sebab dia dah mula dah bertanya tentang kad kawin, baju dan segalanya walapun pada mulanya saya yang macam rasa sorang - sorang je duk uruskan itu ini...Mak dah sibuk bagitahu semua adik beradik dan sedara mara untuk spent masa pada majlis tersebut...Dan segalanya akan dilakukan secara bergotong royong dengan adik beradik mak dan sedara mara!!!!!Alhamdulillah...Semoga segalanya dipermudahkan...Amin..

Incik tunang akan berkursus kahwin minggu ni..Dan kami membuat persiapan jarak jauh..Kalau jumpa pun masa nak setle kan borang - borang dekat Pejabat Agama Islam nanti...

Ya Allah...Permudahkanlah segalanya....Amin...Amin...Amin

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger