Pages - Menu

Collagen Powder Shaklee Terbaek!!!

Assalammualaikum....

Rasanya macam dah lama sangat je kan tak share tentang produk yang super marbeles pilihan hati saya ni pada semua readers!!Busy selepas balik dari kursus menyebabkab blog ni terbiar seketika.

Jadi, hari ni sebelum masuk bulan baru pada esok hari yang juga merupakan hari cuti saya nak berkongsi tentang colagen powder keluaran Shaklee yang memang menjadi pilihan setiap wanita untuk kelihatan cantik, berseri dan awet muda. Saya sarankan kepada anda yang akan memasuki alam 30-an cepat - cepat consume colagen untuk memelihara kulit kita...(^_^)

Jom teruskan pembacaan anda sehingga ke akhirnya ok..

Apa kebaikan collagen Shaklee ni kan?




  

Shaklee Collagen Powder merupakan
  •  suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, 
  • kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. 
  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*
  • dapat diserap dengan mudah oleh badan 
  • dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


Tujuh bahan utamanya  yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Kolagen ikan: Memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal

Ekstrak kulit kerangan: mengandungi glukosamina sbg pelincir sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidakselesaan mata

Lactobacillus acidophilus: Meningkatkan penyerapan kolagen

Ekstrak biji Camellia Japonica: Mengandungi acid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan

Ekstrak Pfaffia: Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin. Meningkatkan prestasi dan tenaga,

Vitamin C: Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.

Vitamin B2,B6: membekalkan tenaga penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.

Pendek kata, ia pilihan tepat  kerana Shaklee Collagen POwder memberikan keanjalan, penghidratan dan antioksidan...

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.


  



Kolagen Shaklee dikatakan berbeza dengan kolagen-kolagen biasa dipasaran.

Apa bezanya?

Gambar di atas memberikan gambaran mudah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 dalton yang amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis lolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.




Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan untuk:
- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona dan warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%


Anda berminat untuk mendapatkan kolagen terbaek ni???Boleh hunbungi saya ya untuk pertanyaan dan order. 

Sebarang pembelian SET SHAKLEE dengan saya akan menerima konsultasi terbaek dari saya..

FB : Nur Insyirah

sms / whatsapp : 019-7262102

Email : eida_102@yahoo.com


No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger