Pages - Menu

Testi Set Slimming Shaklee

Assalammualaikum...
 
Dah lama rasanya kan saya tak update testi - testi set yang terdapat dalam Nur Kasih ni..So, Lets read the chosen testi..
 
Salam Kak honey,
 
akak tq akak suggest mai amalkan lecithin nie,mai puas hati sgt.badan jadi ringan je,xmalas2 lagi.senang je nak bangkit tido skrg.mai amalkan pe yg akak suruh cuma time dinner je mai asik terbabas je kak sebab keje blk lmbt..hehe.mai hujung minggu rajinkan diri pg jogging nak jage bdn la katekan heheh.berat je mai belom smpt timbang lg.tapi baju y lama2 dah muat nk pakai dh.tq akak.syg akak lebih la.mai kongsi mkn lecithin ngn mak,mak pon setuju cakap badan mak pon dh ringan,banyak perubahan makan produk shaklee nie.akak lecithin xda promosi bulan mei ke kak,hehe mai punye dh nak habis dh
 
 
 
 
assalammualaikum kak...
 
dah hampir 2 minggu makan lecithin dan herb-lax badan saya rasa ringan sangat.before this saya jarang ke tandas,lepas makan herb-lax saya ke tandas.perut dah kurang buncit!tu yang best.nak tunggu perut tak buncit tak tahulah dapat ke tak...berat badan tak kurang lagi tapi rasa pakai baju dan seluar dah rasa ada longgar - longgar.nak tanya lah kak, memang boleh kurus ke 2item ni ke ade lagi nak kena makan?kadang - kadang saya tak makan malam,saya just makan je lecithin ni. takpe kan kak?sebab saya dah memang start diet before ambil produk ni lagi.tu yang perut kadang-kadang memang tak lapar langsung.malam saya hanya minum je
 
 
 
If berminat untuk mendapat SET SLIMMING SHAKLEE yang mana LECITHIN juga salah satu daripada suplement penting disitu...boleh email or sms saya ya!
 
eida_102@yahoo.com
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger