Pages - Menu

Ministry of Moment- Gee and Zam Wedding

Assalammualaikum....
Alhamdulillah...Baru berkesempatan nak update the most memorable event masa di Ijok, Kuala Selangor ritu...

Majlis pernikahan dan wedding Gee jadi majlis reunion kami berenam...Kekurangan seorang ahli group-kak yana atas sebab yang xdapat dielakkan...

As usual, kami menjadi tukang buat bising bila sampai kat rumah Gee sblm majlis pernikahan selepas zuhur...
Sampai2 terus kacau Gee tengah bersolek n for sure la camwhoring bermula...Bila yang gila2 kamera bertemu, maka akan pening sape2 yang jadi tukang tengok nye...

The best thing is kami dan kereta kami menjadi pengangkutan membawa pengantin perempuan ke masjid untuk majlis akad nikah..Kan bangga dibuatnye tu..Yang paling best bile bersesak-sesak dalam kete macam mase zaman belajar dlu - dulu...

Alhamdulillah, sahabat dunia akhirat kami akhirnya selamat menjadi isteri orang pada 23 Mac 2013 dan saya seronok sgt2 bile dapat snap gambar sana sini...Even tak pandai macam OP tapi saya puas hati dapat rakam setiap detik...

Gee sangat2 cantik ok masa her big day...I'm speechless...

24 Mac 2013...Majlis Bersanding Gee....Memang sangat - sangat best..Ira tiba masa kami tengah sibuk bising2 sebab dia paling lambat sampai...Alhamdulillah...Korum kami hampir lengkap bila Ira sampai...
Tak terucap dengan kata2 happy sangat2 bila bertemu mereka kesayangan saya...Buat perangai gila - gila macam zaman dulu2...Rindu mereka...The rest biarlah gambar berbicara ya..

Anyway....

Tahniah buat Gee dan Zam...Semoga perkahwinan yang dibina ni dirahmati Allah...Barakallah hulakum...
For all of u......Liya, Fairuz, Fifi dan Khai....tq for the trip and for the lovely friendship..






                           







No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger