Friday, March 22, 2013

Keterujaan 1st Online Guna Note 2

Views
Assalammualaikum....

Alhamdulillah..Alhamdulillah...Alhamdulillah...Selamat sampai di rumah Cik Liya Comel ni malam tadi...

ALHAMDULILLAH  sebab tadi bos dah agihkan Samsung Note 2 kepada mereka yang terlibat dan saya merupakn salah seorang drpdnya... (senyum sampai telinga)

Senyum dengan rasa penuh syukur kepada Allah walaupun ia merupakan milik opis, namun dapat juga saya merasa salah satu daripda WHISHLIST saya ni..

So., ni first time trial update blog guna Note 2 ni...Masih lagi kekok dan perlu bnyk masa untuk memahirkan diri...hehe...

Cuma yang sedihnya bila simkad masih xboleh masuk sbb perlu dipotong terlebih dahulu..pelik tang ni...hehe..

Tq kepada manual bergerak saya sbb banyak bagi tunjuk ajar kepada budak y baru nak bertatih ni...keke..

Disebabkan bateri handphone lme dh merajuk, maka incik tunang secara rasminya akn bangun lambat sebab alarm dia ni xberbunyi...

Maaf ya...Hari jugak la tanpa sebarang perancangan saya terbeli 'handbag'.Kalau mak tau ni mau pengsan saya...

Semuanya gara -garabeg yang baru 2 kali saya guna tercabut pin dpn...made from china..Memang normal la kn? Hehee....

Tadi mencari - cari hadiah untuk bakal perantin kami Cik Gee...sempat la grab set cadar and one of special present for Gee and Nizam...hehe (gelak jahat disitu....heeeer)


Kena tidur awal sebab macam - macam lagi menanti...Esok nak travel jauh...hehe

Nite all....


Sebarang pertanyaan dan order ttg set SHAKLEE boleh call atau sms saya sepanjang saya berada diluar kawasan...

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...