Pages - Menu

OMEGA GUARD SHAKLEE OFFER!!!!

Assalammualaikum...

Selamat Malam readers!!!!!!!!!!!Ok..Saya baru je habis meeting untuk event pertama bagi tahun 2013 ni. Not formal meeting la but the information is really important to make sure everything going smoothly...Sekarang ni menunggu my uncle yang sedang sambung meeting utk 2nd round..So, I have time to update something to share with all of you..hee~~`
 
Alhamdulillah..Bulan Februari adalah bulan offer bagi OMEGA GUARD SHAKLEE!!Omega Guard ni sangat - sangat bagus diambil oleh semua lpisan umur tau!Jadi tak hairan la kan andai wanita - wanita bekerjaya, ibu - ibu hamil dan berpantang, kaum lelaki, kanak - kanak dan golongan tua pun consume Omega Guard ni untuk kesihatan mereka. Pendek kata memang banyak la kebaikan Omega Guard ni untuk semua.
 
Nak tahu apa kebaikan Omega ni???Jom !!!!!!!!!!!!Scroll ke bawah ya!!
 
Ok!!!Omega Guard SHAKLEE ni mengandungi Omega 3. Omega 3 ni pulak merupakan asid lemak yang perlu yang tak boleh dihasilkan oleh badan kita sendiri. Sebab tu Omega 3 ni diperolhi daripada pemakan harian kita...
 
Sumber - sumber  makanan yang mengandungi Omega 3 ialah :
  • Telur
  • Ikan Salmon
  • Ikan Tuna
  • Ikan sardin
  • ikan bilis
  • ikan makerel
 
Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee
 
 
1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut
    dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih
     tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega
    Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen,
    lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk
    EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak
     omega 3, EPA dan DHA.
6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred
    farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul
    untuk mengekstrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan
    berbahaya seperti plumbum,merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan
    PCB.
 
24 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee



1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan
     hormon PMS wanita

 

2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan



3. Mencegah salur darah dari tersumbat



4. Omega 3 dapat mengelakkan strok



5. Mengekalkan tekanan normal darah



6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher



7. Mengurangkan sakit kepala



8. Merendahkan kolestrol



9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah
    dalam badan



10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan
       kolestrol LDL



11. Mengawal masalah obesiti



12. Mengurangkan risiko penyakit jantung



13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu
      tumbesaran dan perkembangan otak janin



14. Meningkatkan perkembangangan memori
      janin dan kanak-kanak



15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat
      bagus untuk kesihatan kanak-kanak



16. Membantu menyihatkan paru-paru



17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah
      alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll



18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit
      lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)



19. Omega 3 juga membantu memperbaiki
       penyakit buah pinggang



20. Membantu menentang kanser paru-paru,
       payudara, kanser prostat dan kanser kolon.



21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas   
      pembedahan



22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi
       dengan lebih baik



23. Memelihara fungsi-fungsi sendi



24. Mencegah penyakit gout
 
 
Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?

 

1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus


 
 
 
Sangat banyak kan kebaikan consume OMEGA GUARD SHAKLEE ni!!!
 
Berminat untuk mendapatkan Omega Guard ni??????Boleh email kepada saya ya!!!
 
 
eida_102@yahoo.com


 
**************PSSSSTTTTTTT: My Idol KAK CPM HONEY juga wajib memastikan Omega Guard ni sentiasa ada dalam bagnya sebab life as busy bizwoman beliau sangat mementingkan kesihatan seharian da memerlukan beliau sentiasa kekal cergas sepanjang hari. So, OMEGA GUARD SHAKLEE LA JAWAPANNYA!!!!!!!!!!!!!!




No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger