Pages - Menu

MY BFF CPF Juga Consume SHAKLEE~~~

Assalammualaikum....
 
 
Hari ni masa duk ber walking my BFF blog (ni acara wajib setiap hari sebab dari sini la saya tahu kisah suka duka, prob or anything tentang mereka. Perubahan status dari single kepada married tidak menjejaskan persahabatan yang terbina kerana ALLAH ini..Alhamdulillah (^_^) ~~~Senyum Sampai Langit ye Kengkawan...)
 
 
So, hari ni CPF (Cik Puan Fifi, my BFF since saya sekolah rendah, masuk u sama - sama dan course yang sama sehingga 4 tahun, ) buat entry yang memang sangat - sangat membuatkan saya teruja!!Jangan tak tahu CPF juga menggunakan SET SKINCARE + GLA COMLEX SHAKLEE!!!!What a surprise!!!!See...CPF pun dah mula consume suplement seperti saya...
 
 
SET SKINCARE = Vitamin B Complex, Vitamin C + Vitamin E Complex with Grape Seed Extract
 
 
So, dengan penuh keterujaannya saya msg CPF. Dia ambil set ni sebab nak Cycle Period dia kembali normal seperti dulu. Dan seperti yang saya pernah postkan entry berkenaan hal ni dulu, GLA COMPLEX memang sangat - sangat membantu. Insya-Allah...
 
 
KEBAIKAN GLA COMPLEX :
 - membantu melicinkan kulit,
- membantu menstabilkan hormon,
- menambahkan kekuatan pelekatan sel(cellular “glue” ) yang dipanggil E-cadherin  (mengelakkan kanser)
 - membantu hubungan suami isteri
 - mengurangkan PMS
 - mengurangkan kolesterol
 - mengurangkan keradangan yang biasa dalam sindrom pra-haid (PMS)
   arthritis rhematoid dan ECZEMA
- mengurangkan sakit dan kebas yang berkaitan dengan masalah kencing manis.
- membantu mengawal kencing manis (jenis 2) dengan membaiki kadar insulin        
  & kolesterol.
-membantu dalam menyingkirkan lebihan berat badan terutama bagi yang ingin mengurangkan berat badan.
Banyak kan kebaikan consume GLA ni??So, disebabkan ia boleh menstabilkan hormon, anda - anda yang mempunyai masalah period cycle yang tak teratur dan bermasalah digalakkan untuk consume GLA ni oke..Ia juga membantu meredakan PMS tau!!!
 
But, The Most Important Thing is PERLU MINUM AIR MASAK 2-3 LITER SEHARI untuk memastikan pengambilan suplement berkesan kepada badan kita. So, sempatla bagi advice and EXCLUSIVE TIPS utk CPF kesayangan ni...hehehe~~~
 
 
Set yang CPF consume..
 
 
 
WANT TO KNOW THE EXCLUSIVE TIPS bila order dan consume suplemen SHAKLEE dengan saya, email saya ya!!!Insya-Allah, saya akan cuba membantu anda dengan izin Allah.
 
 
eida_102@yahoo.com

1 comment:
  1. heee..membeli nye rajin..tapi susah nak disiplin, makan ikut jadual. :(

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger