Pages - Menu

Wajah Baru~~~

Assalammualaikum...

Hai readers!!!Alhamdulillah...hari ni rezeki mencurah - curah dengan banyaknya..Sebab segala yang dirancangkan berjalan dengan lancar..

Untuk hari ni punya plan :


  • Sesi fotografi full untuk annual report dan dihantar ke LPP. Dan semua staff saya sangat-sangat la hensem dan cantik2 belaka..hee~~Suka dengan semua gambar - gamabr tu sebab saya dah nampak kurus sikit!!kekeke;p Maaf ye..Nada ingin berbangga terselit disini..
  • Buat buku ASB (saya baru buat walaupun umur dah terlalu lewat..Ada sedikit kekesalan disitu. Namun saya tetap bersyukur sebab saya tetap buka juga akaun ni walaupun lewat. Pakcik kat pejabat pos tu siap tegur lagi..Baru nak buat ke???Heee~~~Iye pakcik..Lewat sikit nak membuatnya)
  • Dalam progress menyiapkan report yang diminta tadi.
Dan bila pagi - pagi masuk opis seperti biasa check segala email yang ada, kemudian dengan rasa yang sangat - sanagt dan amat-amat la berdebar, saya buka blog kesayangan ni!!!

SUPERB!!!Sangat cantik dan menarik!!Warna yang dipilih lembut dan sesuai dengan jiwa saya yang agak sensitif ni. Template baru blog saya sangat - sangat cantik dan mendamaikan!!!!TQ so much kepada blog designer saya, Cik Puan Fifi sebab dia ni je la sorang member yang ikut je apa yang saya nak..

Dan kalau nak tau, saya tak pernah tukar blog template sendiri. Semuanya memang saya akan srahkan bulat - bulat kat Cik Puan Fifi dan dia pulak dengan rela hatinya nak membantu..So, setiap kali nak tukar blog template saya akan refer dia atau pun Cik Kecik. Saya memang tak expert la bab ni..huhu..

Maceh Cik Puan Fifi!!!Saya sangat- sangat la berpuas hati yang amat!!!Walaupun link yang saya bagi lain dan dia berjaya membuatkan saya tersenyum je bila buka blog sepanjang hari. Warna soft blue ni merupakan salah satu warna feberet saya. Jadi Cik Puan Fifi ni tetap tahu taste saya walaupun dah lama kot kami tak jumpa...heee~~~~

So, dengan sukacitanya saya merasmikan blog NUR KASIH yang telah berwajah baru..Semoga dengan wajah baru ni lebih membakar semangat untuk berblogging dan lebh ramai yang datang bertandang..Jemput-jemput la ye!!!(^_^)

Kepada yang ingin memiliki set skincare atau apa - apa set yang saya terangkan kat blog ni, boleh email saya ya untuk menempah ke, bertanya ke...Insya-Allah saya akan cuba berikan konsultasi yang terbaik untuk anda...Jom sama - sama cantik untuk yang tersayang dan keyakinan diri anda!!!

eida_102@yahoo.com 

****Semalam Mek Gee request suruh saya jadi pengapit pengantin dia pada 23 dan 24 Mac nanti...Siap cakap dengan mak kot mintak izin..Dan semalam paling bahagia kot bila duk berborak lama-lama dengan Gee macam dulu - dulu..Will be going to KL soon!!!!!Insya-Allah
4 comments:
  1. hahaha..tq yer sebab suka..aku risau gak takut ko tak berkenan..hihi..
    happy blogging actively ya!! haha

    ReplyDelete
  2. kekeke...lia..I dah hired die sampai ke TUA nanti..kekeke;p

    ReplyDelete
  3. haha..Liya..boleh..tapi kene bagi hints lar..kaler ape..hik3..
    tapi yg ni macam simple jer kan..hihi

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger