Pages - Menu

Counting days~~~~

Assalammualaikum....

Lama betul tak update blog kesayangan ni kan? Sejak balik dari China, saya masih tak sempat nak update apa - apa berita pun dari sana..Tapi secara overall memang sangat sangat sangat best dan terlalu banyak kenangan dan pengalaman yang tercipta..;p

26/10/2012 - Salam Aidil Adha walaupun dah terlewat sangat untuk saya wish..Tapi kenangan yang terjadi pada hari itu membuatkan saya tersenyum setiap hari walaupun rasa takut dan bimbang menyelubungi hati ni..

mR X secara rasminya telah bertemu dengan ibu saya untuk perhubungan kami ke peringkat yang seterusnya..Alhamdulillah...Kedua - dua belah pihak dah mengikat kata persetujuan.

Menghitung hari untuk membuat persiapan dan dengan kesibukan di pejabat membuatkan saya semakin sibuk. Walaupun sebenarnya saya masih buntu..Persiapan masih lagi tertangguh dek kerana kesibukan di opis..

Semoga segalanya dipermudahkan...

***Ya Allah..Permudahkan segala urusan hambaMU ini...
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger