Pages - Menu

1 Step Towards A Dream...

Assalammualaikum...

Salam Jumaat semua!!!Sejak 'busy' dengan segala hal yang perlu diselesaikan sejak akhir - akhir ni, memang hari Jumaat je la yang menjadi hari yang ditunggu untuk update blog kesayangan ni. Nak update segala cerita  opis hour memang tak la kan?Mau kena debik dengan bos nanti. Pengakhirannya...Kumpul segala cerita sepanjang minggu dan update hanya hari Jumaat sahaja..hahaha;p

Alhamdulillah..11/11/2012, keluarga MR X datang  merisik. Tapi masa tu saya tiada di rumah sebab dalam perjalanan untuk berkursus di JB. Segalanya berjalan lancar seperti dirancang. Keluarga MR X yang pada mulanya hanya nak datang 4 orang tapi yang betul - betul datang 4 buah kereta!Memang terperanjat la mak hari tu.

Rombongan saya diketuai oleh Pak Long..So, segala berkenaan majlis minggu depan ditetapkan dan majlis tersebut diawalkan sehari. MR X masih lagi busy dan saya selaku pembantu hanya meng'update' itu ini dan apa yang berlaku..Jarak jauh ni la yang buatkan kami perlu bersabar terutamanya saya...

Kadang - kadang memang agak berserabut bila perlu uruskan semua dan segala hal..Nasib baik la ada pembantu - pembantu kesayangan saya..Mak dan Diya, my sis yang sanggup dan rela hatinya membantu menyiapkan hantaran malam tadi.

13/12/2012 - Saya, mak dan Nadia awal - awal lagi dah berangkat ke Kota Tinggi untuk setlekan barang - barang untuk hantaran. Bakul - bakul  hantaran, sepersalinan untuk MR X, Kain pelikat, veil dan tudung untuk saya gunakan masa majlis nanti..TQ to my driver, MISS DIROT yang sanggup drive kami ke sana..Jasamu dikenang la weh!hehehe

Agak lama jugak la ke hulu hilir..Lebih - lebih lagi bila bertemankan Lia dan mak Lia yang tersangat la sporting..TQ My Laling LIA sebab sudi temankan saya membeli belah hari tu..Sangat - sangat terharu ok.hee~~~Hope Everything going smoothly..

Hantaran dah setle, tetiba mak nak pulak sewa kanopi..Pulak dah!LAst minute punye planning ni..Mak..mak..Masih dalam perancangan sebab pada mulanya majlis ni kecik je..Bila tengok list jemputan yang mak jemput................hai..tak jadi majlis kecik - kecik dah ni..

TQ So much mak!!


****Counting the day....
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger