Thursday, October 18, 2012

Off To Shenzhen & Guongzhou, China

Views
Assalammualaikum...

Macam tak sangka...Starting tomorrow 19/10/2012 - 23/10/2012 saya akan berada di Shenzhen dan Guongzhou, China untuk 5 hari 4 malam. Lawatan yang ditaja sepenuhnya oleh opis ni telah memberi peluang kepada saya untuk melengkapkan salah satu impian untuk mengembara ke seluruh dunia...waa~~~;p

Gonna miss my family so so so much!!Trip akan penuh dengan cabaran dan pengalaman sebab kali pertama saya naik flight, kali pertama saya ke oversea..Biasanya duk tengok orang je pegi kan?Pastu dalam hati tertanya - tanya bilakah giliran saya...Alhamdulillah..Allah memakbulkan doa saya...

Untuk Mak, Amer, Nadia, Uni and Deq nazri...Jaga diri elok-elok tau!Kak Long pergi sekejap je walaupun Kak Long akan menangis ingatkan korang nanti...huu~~~(tak boleh nak jauh dengan mak!!Rasa macam nak je bawak mak pergi sama).Mak jangan buat kerja kuat-kuat sangat tau!Kak Long sayang mak sangat!!!Doakan Kak Long selamat pergi dan selamat balik ye mak!!LOVE all of U so Much!!!

Untuk MR X....Plez,take care of your self..Walaupun kita memang selalu berjauhan, tapi kali ni kita memang betul - betul jauh..Tanpa sebarang berita, call atau sms..jadi make sure awak jaga diri awak sebaik yang mungkin sebab saya tahu awak memang akan cuai sekali sekala..;p..Saya dah tak dapat jadi jam loceng awak untuk kejut awak bangun pagi - pagi untuk pergi kerja..Kunci jam tau!dan make sure awak terus bangun!Jangan tido balik sebab memang awak akan terlajak nanti..Dah selalu macam tu kan?hee~~~Jangan nakal - nakal tau!;p..Jumpa Raya Haji nanti..

Untuk Cik Kecik n Cik Liya...I pegi dulu tau..Jangan nakal -nakal ye anak-anak..hee~~~~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. baik mak... kami dok mesia baik2... hahaha nak ole2 bnyk2 oke

    ReplyDelete
  2. mak, bwkkan kite balik boypren mata sepet satu boleyyy???haha~~*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...