Pages - Menu

PLAN TAK JADI

Assalammualaikum...

Sedih betul semalam sebab planning nak ber'picnic' dengan family sempena cuti Deepavali tergendala kerana hujan yang begitu mencurah -curah turun..BB pulak lambat macam siput..Memang xleh nak update pape pun...huu~~

Segalanya dalam ketentuan Yang Maha Esa...Kita hanya mampu merancang, DIA yang menentukan..

Walaupun sedih dan merajuk hati dengan adik-adik, malam tu kami bergelak ketawa. Macam-macam cerita keluar. Entah kenapa rasa sensitif sangat sejak akhir-akhir ni...(adeh;( )

Maafkan kak long ye semua...Yang penting I LOVE U ALL SO SO SO SO MUCH!!!
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger