Pages - Menu

::mOOd :: Sukenye saya!!!=D

Assalammualaikum w.b.t...

blog ni mmg dh bersawang sejak akhir2 ni smpaikan siap dpt warning dr my beloved fren y baru je kawen pas Raya ritu.."tolonglah update blog ko ok!!!"..hahaha..ada nada kegeraman di situ..;p

Tapi arini mmg saya nak berkongsi satu cerita sbb kenapa saya suke sgt2!serius!mmg hepi yang teramat-amat!!!!

sebab~~~~~












saya dpt completekan my wishlist untuk tahun ni...nak tau ape????





PREMIUM BEAUTIFUL!!!!!



http://www.blogger.com/img/blank.gif


seronok gile bile 3 hari lpas jmpe ngn dealer die..akak yang cun Kak Gina and Kak Wahida (panggil akak ni cam saya rase panggil diri sendiri je)...dieorang ni jugak merupakan kwan2 kawan baik saya yang merupakan cikgu..haih..sana sini sana sini mst ada jugak yang knal2...hee~~

Dah lama sebenarnya nak try PREMIUM BEAUTIFUL ni sbbnya saya ada masalah bulanan yang tak teratur n masalah sakit pinggang n sakit blakang yang agak kronik la..then cm nk try..

Baru 3 hari pakai...MMG BEST sgt2!!!!btol..xtipu!!badan rase kemas je walaupun mse mula2 nak pkai tu seksa yang amat...berpeluh-peluh jugak la..tp once dh complehttp://www.blogger.com/img/blank.gifte rse cnfident lak!!ngeh3!!posture bdan dh tegak!xde dh sakit2 blakang n sakit pinggang bile duduk lama2..

Buktinya..semalam seharian saya kne duduk ngadap komputer siapkn keje dari pagi sampai petang..xde sakit pinggang or sakit belakang pon.dan yang paling best....pkai PB ni cm gne mesin urut lak..terasa bhgn belakang and dekat pinggang tu kne urut...
serius mmg best!!

okeh...nnt saya post lagi sal PB ni..=D

thanx to Kak Zue, Kak Gina and Kak Wahida...services after sell mmg best gile!siap datang umah tlong ukurkan balik..THUMBS up la kak!!!
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger