Thursday, October 20, 2011

KE 'BUSY' AN!!!!

Views

Assalammualaikum ...


Hari yang bermula dengan penuh ke ' busy 'an..kalau la Ustazah Salina baca entry ni sah2 kena cepuk ng Cikgu BM masa skola menengah dulu..hehe..

Dah macam apa dah duk dalam opis ni..rasa nak terbang je biar cepat -cepat siap semua kerja..Ni semua gara-gara bos tukar tarikh mesyuarat On da spot..dah kelam kelibut nak siapkan buku mesyuarat..huhu

tengah-tengah duk photostat, mesin photostat lak buat perangai..rase macam nak cmpak je mesin tu kat laut!masa kita tengah urgent ni la dia sibuk nak buat perangai..dekat
10 kali jgak duk betolkan mesin tu!nasib baik ada penyelamat sedunia..Sabri merangkap adik dan opismate saya..TQ SAbri...Akak memang suka susahkan awak...hahaha;p


Tetiba rasa nak update picture masa jadi pegawai pengiring untuk peserta tilawah dan berzanji Peringkat PPD minggu lepas..Jom layan gambar-gambar ni dulu..



Baju biru tu Bos kami...=D



KAMI



Adik Siti


Adik yang Comel-Syadiq (comel btol die tido macam tu)


Pegawai pengiring yang comel2 belaka(btudung merah tu mak orang ye)
Baju hitam- Peserta Berzanji n Baju Pink Belacan tu Peserta Tilawah merangkap Penyelia saya.



Orang kuat merangkap pemandu kami



Ok dah kena masuk meeting..bye3!!

Hati saya berbunga - bunga..ada berita best tadi!!;p


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...