Pages - Menu

FLAT TUMMY

Assalammualaikum..


Selamat pagi semua..hari yang indah tapi hati pulak macam mendung berarak lalu je...hehehe..macam-macam la kan? tu la namanya dugaan..

Tapi...kejadian semalam buat saya tersengih-sengih start bangun tido pagi tadi..hehehe;p





"Akak.....tummy akak nampak flat la..x nampak macam dulu dah..badan akak pun dah nampak kecik sikit..dah berapa lama akak pakai Premium Beautiful ni?"





Wah! berbunga-bunga dalam hati...Kupu - kupu berterbangan dalam perut la..hahaha..
Saya sendiri memang x perasan pun perubahan tu. Thanx dik..(^_^)

Kan saya pernah cakap pada semua, memang berbaloi-baloi pakai Premium Beautiful ni. Yang paling best asyik keluar angin je..badan memang rasa ringan la..

Saya ada masalah untuk membuang..kadang2 sampai berhari-hari dan perut pun mula sebu, kembung dan rasa xselesa..After pakai Premium Beautiful ni, hari-hari membuang...perut pun rasa lega je..best3!!hee~~

kalau x percaya try sendiri tau!nanti saya update lagi perkembangan terbaru ye!!




2 comments:
  1. Hai....suka baca blog awak...betul tue..mmg best pakai Premium Beautiful nie....testimoni saya lak,sebulan pakai,..Alhamdulillah dengan izin Allah, saya mengandung setelah menanti selama setahun...jom share kebaikannya....

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...Norfadlina...Sgt2 teruja dengan cerita awak...(^_^)Jom kita share cerita kita sama - sama ya!!!

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger