Pages - Menu

TAHUN BARU

SELAMAT TAHUN BARU!!!!!!!!!!!!!!!!

rasenye x terlewat lagi kot nak ucap hepi new year walaupun arini dh masuk ari ke-6 kita dalam tahun baru..pejam celik pejam celik umur kita pun makin meningkat..huhu(cm xcaye dh nk msuk 24thn)

tahun baru ni dengan azam baru..atau azam yang lama yang belum smpat ditunaikan thn lpas?sme2 kita renungkan ye=)

permulaan tahun baru...Alhamdulillah..bersyukur sgt pada DIA krn masih diberi kesempatan untuk bernfas, berpijak dibumiNYA dan menikmati segala nikmatNYA..saya brharap tahun baru ni memberi seribu satu rahmat dan kemudahan kepada saya untuk mencapai impian saya..INSYA-ALLAH..AMIN

tahun baru ni saya masih ternanti jawapan temuduga yang saya lalui tahun lpas..walaupun harapan tu agak tipis, tapi ape daya saya..pengharapan tu still ade..huhu.dan disebabkan tu jgak la emosi x brape nk stabil skang..seram sejuk cm nk demam pun ade jgak..sbb keputusan akn di umumkn esok..huhu..sya berserah dan redha pada DIA sbb DIA lbh tahu y terbaik..=)

kadang2 saya terfikir, mengejar yang jauh terlepas yang dekat..cm ade satu pepatah yang sya pernah dapat mase form 3 dulu "gajah depan mata xdihiraukan, semut seberang sungai jugak la yang nak dicari". xpasti la pepatah ni ade ke tdak mse blaja bm dulu tp y pasti saya ingat sgt2 kt pepatah y satu ni..

ape kaitan nye pepatah tu ngn kisah saya??semuanye adela sbb keje..still mengharapkan keje yang lbh baik tapi kne cermin diri jgak kn?psti ade hikmah disebaliknye bila apa yang kita inginkan tak tercapai..

yang pasti..tahun baru ni saya nak menjadi yang lebih baik..nak buang semua sikap2 negatif y slalu wt saya rse rndah diri tu..saya nak capai impian saya!!! yeeehaa!!chaiyok!doakan saya ye..

nak tau ape impian saye????

nnt saya kongsi ea...hee~~~=)
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger