Pages - Menu

~~SYUKUR~~

Dh lme rsenye mebiarkan blog ni bersawang...sejak akhir2 ni macam perkara jadi..dengan hati yang x menentu..semangat mencari keje yang turn naik dan akhirnye saya terjmpe sesuatu...hee;p

malam tadi berborak2 ngn my 2nd prince..AMER..my PRINCE ni kiranya tulang belakang femli kami..walaupun dia ank 2nd tapi kematangan die melebihi akak die yang sulung ni..hihi (terpaksa ngaku jgak..)borak sal femli, sal mase depan masing2. Atr percaya ngn tidak ye saya meluahkan perasaan untuk pertama kalinya dgn adik lelaki saya ni..biasenye saya duk diam je kalau ade masalah..

but, after one of my best fren advice me to face the prob, so saya try bercakap ngn adik saya ni..cot cet ot pet pot saya bersuara then die ckap..

along..bukan rezeki along lagi skrg ni..mane tau rezeki along lbh baik dari apa yang along cbuk dk kejar skrg ni? cme belum tbe msenye lagi..selagi amer boleh tanggung, amer xkisah..y ptg amer nk along kuat dan tabah...

dan die btol2 telah buat saya menangis depan die malam tadi.. smgt saya kembali berkobar2 utk buat apa je y terbaik utk mereka..INSYA-ALLAH. saya terasa segan dgn die sbb die lbh matang dari saya..dan bersyukur sgt2 dikurniakan femli yang ssh snang bersama2..

ALHAMDULILLAH...Aku bersyukur padamu YA ALLAH...

Tapi dapt satu soklan cepumas dari die..

Bile Along nak kawin???

gulp!!!!perlu ke tnye??sye dh tua sgt ke???haih!
1 comment:
  1. btul apa yg amer cakap tu ida..kite bersyukur je dgn apa yg kite ada skrg ni..rezki manusia tuhan yg tetapkan..kita dah usaha kan syg? smile.. :))

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger