Pages - Menu

~TErIMa KaSiH..~~




Salam Aidil Adha saya ucapkan buat semua..x terlewat lagi rasanya utk saya ucapkan..(^_^)..

Semalam hepi sgt2!! semua adik2 saya ada depan mata..sesi photography bermula slpas adik2 y lelaki balik dari solat raya..mak menggeleng2 tgk kak long ngn anak2 perempuan y ber3 lagi tu duk snap pic sane sini..kak long dh berubah wajah dek kerana melayan kerenah adik2 y gila2 thp x hengat tu..hihi..~~

walaupun hnya menggunakan kamera hp je tp mcm2 aksi leh dpt. tuan empunye hp dh bising bile hp die lgsg xleh nk dipegang...kredit to my 2nd prince ~amer~ membiarkan hp die menjadi milik kami adik beradik pompuan je..(y lelaki malu2 kucing nk beraksi..ngeh3;p)

tapi..yang agak sedihnye bila saya terpaksa berkerja pada hari ini.huhu..

TERIMA KASIH>>>>

ni tajuk entry sebenarnya...y diats tu cuma mukadimah je..

ucapan terima kasih y tak terhingga buat ibu angkat saya, yang juga merupakan salah seorang sumber inspirasi saya dan juga merupakan pensyarah saya di atas kata2 semangat y diberikan..

Be confident. Speak yr mind and calm during the interview~~

kata2 semangat y betul2 menenangkan hati saya y sgt berdebar2 utk melalui interview spa pd bln dpan..Alhamdulillah..dia adalah seorg y cukup saya hormati..seperti ibu saya juga..tiap butir kata2 yg lahir dari ulas bibir itu begitu menenangkan dan meniupkan satu semangat y sgt kuat buat saya dan shbt baik saya ~~Gee~~..

dan dari situ kami belajar mjadi kuat..belajar menjadi tabah seperti dia juga..TERIMA KASIH DR SITI...Jasamu ku kenangkan...doakan kami DR..(^_^)
1 comment:



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger