Pages - Menu

~DaPaT BaBy..hee~












Masuk je ofis pagi tadi, tergerak ati nak call MR X..


Awin dh dapat adik..ari Jumaat aritu...baby girl..

Alhamdulillah..bestnye!!bila turn sye lak ni..hekhek!




xdapat ckap lame2 ada incoming call lak..haih!
Seronok! Awin ni ank sedara MR X.. comel and manje sgt! rndu lak kt die..mulut die ni mmg petah sangat..sekali die bercakap mmg x terlayan dibuatnya..tp hepi ble layan die..hilang segala msalah n rase sedih..suke ble die pggil..mak ngah Ida tu, mak ngah ida ni,! smpaikan ayh ngah die jeles sbb Awin asyik duk lyn saye je..miss u so much la Awin!!

Sblm Mummy Awin ni bersalin, sye pnah tnye ble due??Die ckap mse g konvo aritu tggu mase je..nasib baik la x bersalin kt kl..sempat la tgk kami konvo..thanx kak ida!

baru je semalam teringatkan Mummy Awin ni..agknye dh bersalin ke belum..tup3 pagi ni dapat tau dh bersalin dkat 4 hari dah..Alhamdulillah semua selamt..nk tau cite selanjutnye tgu saya pegi tgk baby ni dulu ye..hee~~
xsabarnye nk g tgk baby..

org lain yang bersalin saya plak y terlebih2 hepi..hekhek!(^_^)
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger