Pages - Menu

~CerITa SemALaM~


sye suke sangat twins baby..hee~~






26/10/2010

Alhamdulillah..saya selamt menjalani sesi temuduga utk jawatan sales n marketing executive di Menara Public Bank jam 2.45 ptg..keputusannya tggu je la lagi 3 mggu..saya bersyukur sangat kerana dipermudahkan perjalanan pada hari semalam.apa yang dirancang berjalan dengan dengan lancar..mudah2n ade rezeki saya utk temuduga kali ke - 3 ni.

Terima kasih tak terhingga kepada kedua2 kazen saya, yang banyak membantu sepanjang berada kt KL 2 hari lpas..

Dapat berita gembira..my best kazen, mira dah pregnant almost 4 month!!haha...cm xcye je sbb mse dlu2 kami la juara main masak2, main cikgu2..tup2 dia dah nk dapat baby pun..sempat gak duk memain ngn perut die y semakin membesar..seronok..hee~~

"nk baby gak leh x?"~~saya ckap kt dia..

"cepat la kawin..." xpasal2 kne lagi..

"Mira dah nk dapat baby dah..awak bila lg?"

gulp!!!haha..sengih je la ngn soklan yang xde jawapan tu..


mase menunggu kazen sye lagi sorg ni dtg jemput pas die waktu keje..sye duk lepak2 kt taman klcc..lme sgt rsenye x jejak kaki kt ctu..tp y plg xcye leh pegi sorg2 je kt ctu layan perasaan..lawak2..

tp memang tempat tu saya suke sangat lepak..tgk pokok2 yang menghijau..parents y bawa anak2 bersiar2...lawatan sekolah..bahagianya mereka..nostalgia lama dah mula datang mase sye duk sorg2..ni yang lemah kalau sorg2 dtg cni..huhu


mse tgh duk sengsorang tu tbe2 ade sorg baby foreigner dtg kat sye..lambai2 tgn kt sye smbil berlari2..satu perasaan y sye sdr xpaham dtg secara automatik..bahagianya kalau saya pun ditemani baby mcm mereka..
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger