Pages - Menu

~TEMUDUGA LAGI~

ALHAMDULILLAH...
Saya telah dapat panggilan temuduga sebagai PEGAWAI PENYELIDIK Q41, AGENSI REMOTE SENSING MALAYSIA..

Mula - mula dapat surat panggilan tu, hati saya berbelah bagi. Nak pergi atau x? Saya sebenarnya amat cuak dengan interview ni..Mmg sgt lemah bila ada interview walaupun saya tahu saya perlu menghadapinya juga..Bertambah lemah lagi bila melibatkan remote sensing pnye subjek..amat cuak la saya dengan keadaan ini..

Tapi..bak kata mak...kata mereka yang memahami saya..x cuba xtau lagi..peluang dah ade depan mata..cuma tinggal usaha je lagi..dan saya membuat keputusan untuk pergi..=)(time kasih pada mak, adik2, makngah, pak long n maklong, liya,gee,fifi,ira n dia)

Masalh skg ni transport lak..adoi!!mcm2 dugaan..xpegi interview pon lagi..saya dh pening..Saat kebuntuan ni..Alhamdulillah..masih ade yang sudi membantu..terima kasih sangat2!!

Mudah - mudahan segala urusan saya dipermudahkan dan semoga dimurahkan rezeki kita semua untuk mendapatkan yang terbaik..AMIN

Doakan saya ye!!~~(^_^)
2 comments:



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger